Contact en organisatie

Projectleiding
Selwin Umar 06 - 45264433
mail@roosendaalonstage.nl

De Beroepenfeesten van VMBO On Stage worden in vele regio’s in het land gerealiseerd en wij horen daarbij! Bij een feestje horen vrienden, die van ons staan op Pagina Vrienden.
VMBO On Stage is (letterlijk) een Beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Zij gaan met elkaar in gesprek over beroep en werkdag, en maken een afspraak voor een Werkbezoek op de Doe Dag enkele weken later.

On Stage is geen 'speeddating' maar is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk. Het lukt veel leerlingen om deze relaties te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding.

Voor bedrijven/beroepsbeoefenaren en matchmakers is deelname kosteloos.

Initiatiefnemer
Da Vinci College Roosendaal

Het (organiserend) Stage Team wordt gevormd door zo veel mogelijk partijen zoals vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de deelnemende scholen, ouders, het jongerenwerk en de gemeente.
 
Deelnemende scholen
Da Vinci College Roosendaal, Norbertus Gertrudis MAVO/Gertrudiscollege Roosendaal, Jan Tinbergen College Roosendaal, Curio Prinsentuin Oudenbosch en Markland College Oudenbosch
 
Ambassadeur
Wethouder René van Ginderen

Wilt u hier ook een bijdrage aan leveren, neem dan contact met ons op. 
VMBO ON STAGE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: